dilluns, 29 d’octubre del 2012

Reunió d'inici de curs

El passat dijous dia 25, com cada any, es va celebrar la reunió d'inici de curs a la llar d'infants, que va aprofitar l'AMPA per donar-nos a conèixer als nous pares i explicar el nostre funcionament.

La reunió va començar amb l'intervenció del regidor d'ensenyament de l'Ajuntament de Calaf, el Sr. Manel Navarro, que va comunicar als nous pares la intenció del consistori de seguir recolzant la llar d'infants i mantenir la quota aprovada per tot el curs 2012-2013.

Seguidament en Miquel Angel Belando, el nostre president, va explicar fer cinc cèntims del funcionament de l'Associació de Mares i Pares i va remarcar la importància de d'organitzar esdeveniment i de la venda de diferents productes per tal d'aconseguir diners per a finançar l'organització de festes i els regals que es fan a la llar i als nostres fills en dates assenyalades.

En acabar el nostre torn, la directora de la llar, l'Ingrid Ruiz, va explicar les principals normes de funcionament, programa educatiu i el calendari i de festes de la llar d'infants.

Tot seguit, tos els pares vam fer cap a les respectives classes dels nostres fills, on la professores ens van explicar amb una mica més de detall el dia dia dels nostres petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada